Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko - ban

humod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj Volvo oddało mi moje konto - po kradzieży. Konto skradziono mi 6 lutego a odzyskałem je dziś czyli 3 marca. Gdy chciałem włączyć Steam Guarda zauważyłem, że mam VAC bana w związku z oszustwem. I teraz nie wiem czy ten ktoś cheatował na moim koncie czy zablokowali mi na kilka dni w związku z tą kradzieżą. I mam pytanie jak sprawdzić na ile to ban i czy jest szansa na zdjęcie tego bana. Volvo ma kilka fotek ode mnie z informacjami o zmianie maila, wbijaniu z innego ip itp. Pozdrawiam

10247215.jpg

Opublikowano

A oni nie mogą sprawdzić kiedy nadany był ten ban albo w tym okresie na jakim ip były rozgrywane mecze? Oni moją sprawę targali przez miesiąć ponieważ nie mogłęm nic zrobić i jestem zły, że nie dali tymczasowej blokady - tak dla pewności. Dzisiaj jak odzyskałem e-maila wysłałem im chyba z 20 fotek z i odrazu przyznali mi racje i chyba po 10min od wysłania otrzymałem passy do konta :?

10247215.jpg

Opublikowano

Vac ban to perm, napisz do nich do.supportu i jesli zobacza, ze vac ban byl nalozony po tym jak konto zostalo ukradzione, moze cos zrobia.

Opublikowano

A oni nie mogą sprawdzić kiedy nadany był ten ban albo w tym okresie na jakim ip były rozgrywane mecze? Oni moją sprawę targali przez miesiąć ponieważ nie mogłęm nic zrobić i jestem zły, że nie dali tymczasowej blokady - tak dla pewności. Dzisiaj jak odzyskałem e-maila wysłałem im chyba z 20 fotek z i odrazu przyznali mi racje i chyba po 10min od wysłania otrzymałem passy do konta :?

No nie wiem może mają swoje sposoby ale wątpię że będą się w to "bawić".

Zawsze można spróbować support :)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

No wiem już do supportu napisałem. Tak przy okazji jakie są rodzaje banów bo mam Zarejestrowane blokady VAC: 1 i nie wiem czy są jakies 2 czy 3 :D. VAC podobno banuje po około 2 tyg albo gdy jest zgłoszony a akurat puszczali bany falami. Lecz dziwi mnie to bo niby Vav ban od 15 dni a koles grał w cs turniejowe ostatnio 26 lutego :/

10247215.jpg

Opublikowano

Nie ma innych typow, 1 to liczba banow vac, bo mozesz dostac vaca jeszcze np. W ktoryms Call of Duty. Jest vac i ow, ale ow i tak naklada vaca.

Opublikowano

Dobra zobaczymy co napisze nasz kochany support. Jak coś dobrego to napisze tutaj :P

10247215.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...